Kwaliteit & klanttevredenheid

INSTITUUT DALSTEYN
  • Kleinschalig particulier onderwijs
  • Voor leerlingen met ambitie
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Gemotiveerde medescholieren
Aanmelden open dag

Erkende diploma’s

De opleidingen sluiten af met erkende (staats-) examens en diploma’s.

Samenwerking

Dalsteyn zit via de samenwerking met onder andere EuroCollege Hogeschool (1949) dicht bij het vuur. Hierdoor kunnen we beschikken over veel kennis op het stuk van kwaliteitszorg en kwaliteitsontwikkeling

De hogeschool is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NTRO), de koepel voor privé scholen. De NTRO is gesprekspartner van het Ministerie van Onderwijs en het Ministerie van Economische Zaken.

Dalsteyn en vervolgopleidingen

Een opleiding is interessanter als deze goed aansluit bij een vervolgopleiding. Daarom volgen we met veel belangstelling de ontwikkelingen bij het mbo, hbo en de universiteit. De samenwerking met EuroCollege Hogeschool geeft ons de unieke mogelijkheid om een curriculum samen te stellen dat rekening houdt met de eisen van het betere mbo en hbo. Verder heeft EuroCollege veel contacten met het bedrijfsleven. Zo krijgen we een kijkje in de eisen die daar worden gesteld.

Klanttevredenheid

Het belang dat we hechten aan kwaliteit wordt beloond met tevreden klanten. Aan de hand van enquêtes, gesprekken en audits meten we kwaliteit en tevredenheid. Zo houden we zicht op wat verbeterd kan worden.

Hoewel we ons ervan bewust zijn dat onderwijs een specialisme is, worden bij de onderzoeken zowel leerlingen als ouders betrokken. Ook verrichten we regelmatig benchmark vergelijkingen om zo te peilen hoe de staat van het onderwijs in Nederland is.

Instituut Dalsteyn, een kleinschalige kwaliteitsschool

Kleinschaligheid, focus, een uitdagend curriculum waarmee je als persoon groeit, duidelijke regels en enorme passie zijn volgens ons de voorwaarden voor kwaliteitsonderwijs. Goed onderwijs gaat verder dan examen doen in 6 of 7 vakken. Goed onderwijs gaat over groei en ontwikkeling van jongeren. Wij volgen de stappen die onze leerlingen zetten nauwgezet. Ook betrekken wij u als ouder intensief bij de reis die uw kind op Instituut Dalsteyn aflegt.

Persoonlijke ontwikkeling

Vmbo, Havo & VWO

Group 2

Voor leerlingen met ambitie

landelijk studeren

Particulier & kleinschalig onderwijs

Brochure

Ontdek het succes
van Dalsteyn

Wilt u meer weten over onze opleidingen? Vul het contact formulier in en ontvang geheel vrijblijvend de Dalsteyn brochure thuisgestuurd.

Brochure van Dalsteyn
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.