Particulier onderwijs

Bij Instituut Dalsteyn leren we onze leerlingen verder te kijken dan de volgende toets. Wij leren ze dromen, durven. Zonder te vergeten dat kinderen verschillen.

Instituut Dalsteyn
  • Particulier & kleinschalig onderwijs
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Gemotiveerde medescholieren
  • Voor leerlingen met ambitie
Aanmelden open dag

VMBO, HAVO of VWO voor leerlingen met ambitie!

Als drukke ouders gunt u uw kinderen natuurlijk de beste opleiding en een mooie toekomst. Toch knaagt er iets. U ziet dat één van uw kinderen meer uitdaging nodig heeft, meer inspiratie en vooral meer structuur. Presteren gaat beter als jongeren ambitie ontwikkelen en weten waarom ze naar school moeten. Bij Instituut Dalsteyn leren we onze leerlingen verder te kijken dan de volgende toets. Wij leren ze dromen, durven. Zonder te vergeten dat kinderen verschillen. Daar houdt onze begeleiding rekening mee.

Instituut Dalsteyn is anders

Wat maakt Dalsteyn anders? In tegenstelling tot een gewone middelbare school werken we met kleine klassen en met ervaren, gedreven docenten, binnen een heldere structuur en een uitdagend programma. Een ander belangrijk verschil: wij begrijpen wèl dat jongeren discipline en sturing nodig hebben om zich te ontwikkelen. Daarom zetten we stevig in op persoonlijke ontwikkeling.

Persoonlijke ontwikkeling

Vmbo, Havo & VWO

Group 2

Voor leerlingen met ambitie

landelijk studeren

Particulier & kleinschalig onderwijs

Waarom studeren bij Dalsteyn?

Wij vinden het belangrijk dat een school de leerling uitdaagt om te groeien. Lef leert tonen. Initiatief leert nemen. Bij Dalsteyn beschouwen wij dit als hét fundament voor een mooie toekomst en een goed leven. Lees meer over onze visie op onderwijs, of waarom Instituut Dalsteyn is ontstaan.

Brochure

Ontdek het succes
van Dalsteyn

Wilt u meer weten over onze opleidingen? Vul het contact formulier in en ontvang geheel vrijblijvend de Dalsteyn brochure thuisgestuurd.

Brochure van Dalsteyn
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.