Vervolgopleidingen

INSTITUUT DALSTEYN
  • Kleinschalig particulier onderwijs
  • Voor leerlingen met ambitie
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Gemotiveerde medescholieren
Aanmelden open dag

Aansluiting op vervolgopleiding is stevig

Een opleiding is beter als deze goed aansluit bij de vervolgopleiding. Daarom volgen we de ontwikkelingen bij het mbo, hbo en de universiteit nauwlettend.

De samenwerking met EuroCollege Hogeschool geeft ons de unieke mogelijkheid om een curriculum samen te stellen dat rekening houdt met de eisen van het betere mbo en hbo. Verder heeft EuroCollege veel contacten met het bedrijfsleven. Zo krijgen we een kijkje in de eisen die daar worden gesteld.

Aansluiting op vervolgopleiding

Scholieren die hun diploma behalen zijn niet altijd klaar voor de vervolgstap. Veel geslaagden weten niet wat ze willen, missen een doel en vallen massaal uit op hogescholen of universiteiten. Richting en motivatie ontbreken. Dalsteyn biedt juist voor hen een alternatief. Een school voor ambitieuze leerlingen die bereid zijn dat tandje extra te zetten.

Beter voorbereid

Hogescholen en universiteiten worstelen met de aansluiting van de middelbare school op de vervolgopleiding. Zij stemmen programma’s naar beneden af, waardoor studenten toch kunnen aanhaken wat gevolgen heeft voor de aansluiting op de arbeidsmarkt. Scholieren van Instituut Dalsteyn zijn gewild, breder opgeleid en beter voorbereid op hun vervolgopleiding.

Instituut Dalsteyn, een kleinschalige kwaliteitsschool

Kleinschaligheid, focus, een uitdagend curriculum waarmee je als persoon groeit, duidelijke regels en enorme passie zijn volgens ons de voorwaarden voor kwaliteitsonderwijs. Goed onderwijs gaat verder dan examen doen in 6 of 7 vakken. Goed onderwijs gaat over groei en ontwikkeling van jongeren. Wij volgen de stappen die onze leerlingen zetten nauwgezet. Ook betrekken wij u als ouder intensief bij de reis die uw kind op Instituut Dalsteyn aflegt.

Persoonlijke ontwikkeling

Vmbo, Havo & VWO

Group 2

Voor leerlingen met ambitie

landelijk studeren

Particulier & kleinschalig onderwijs

Brochure

Ontdek het succes
van Dalsteyn

Wilt u meer weten over onze opleidingen? Vul het contact formulier in en ontvang geheel vrijblijvend de Dalsteyn brochure thuisgestuurd.

Brochure van Dalsteyn
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.